TomannSport Oy skootterit

TomannSport Oy skootterit

Sähköskootterit ovat tulleet jäädäkseen. Kulkuvälineenä erinomainen ketteryytensä ja keveytensä ansiosta. Skuutti tai skootteri toimii kaikenikäisillä. Sähköskootterin edut ovat sen äänettömyys, käyttökustannukset sekä edullinen hinta. TomannSport Oy tuo maahan laadukkaita istuttavia miniskoottereita sekä isompia chopper malleja, joihin kaikkiin on saatavissa lisävarusteita.

Ketteryys ja keveys

Skuutti on erittäin ketterä sekä kevyt esimerkiksi työmatkoille, se menee näppärästi pieneen tilaan koska sen pystyy laittamaan kantotilaan muutaman vivun kääntämisellä ja se mahtuu jopa henkilöauton tavaratilaan. Siitä ei lähde hajuja niinkuin polttoainekäyttöisestä laitteesta. Työpaikoilla siirtymiin erinomainen sekä muihin harrastuksiin esim. karavaanarit, veneilijät, ratamoottoripyöräilijjöille varikkokäyttöön tai rataan tutustumista varten. 

Äänettömyys

Eläintuotantotiloilla aivan ehdoton koska eläimet eivät pelästy laitteen ollessa äänetön.

Käyttökulut

Sähkö on edullisempaa kuin polttoaine eli kulut ovat pienemmät. Laite on lähestulkoon huoltovapaa, ruuvien kiristystä ja akun latausta. Kannattaa miettiä ennen laitteen hankkimista että minkälaiseen käyttöön se tulee. Akku on tärkein osa ja  TomannSport Oy myy ainoastaan tuotteita joiden akkua pystyy lataamaan jopa 500-600 kertaa ennenkuin akun vaihto on edessä. 1000w akut ovat laillisia tiekäyttöön ja siitä isommat maastokäyttöön tai rekisteröitäviin kulkupeleihin.

Takuu

sähköisillä kulkupeleillä on runkotakuu 1v ja akkutakuu 6kk. Takuu loppuu välittömästi jos laillisesta tieliikennemallista ottaa rajoittimen pois käytöstä.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.